Lelki eredetű problémák, félelmek, fájdalmak,feldolgozása!

YOUTUBE CSATORNÁNKON TOVÁBBI ÉRDEKESSÉGEKET,INFORMÁCIÓKAT TALÁLSZ !
IRATKOZZ FEL TE IS CSATORNÁNKRA!

Kezelést végzik:
Nagy Gyula
Életterapeuta, Reiki Nagymester/ Tanár, Pszichológiai konzulens
Tel.: +36-70-40-99-444

Nagy Judit
Természetgyógyász, Kineziológus
Tel.: +36-70-40-99-333

Ideje kb: 2 óra
Kezelés Díja: 28.000 Ft

A boldog vagy szomorú, ködös vagy tiszta emlékképek többet elárulnak rólunk, mint gondolnánk. És ezek – ha akarjuk, ha nem – jönnek velünk a gyermekkorból, és alaposan befolyásolják életünket.
A jó és rossz emlékek egyaránt kitörlődhetnek, vagy átalakulhatnak a későbbiekben – állítják pszichológusok. Nem az esemény intenzitása határozza meg, mi vésődik az emlékezetbe. Ezeket mindenki maga választja ki, és csatolja a veleszületett adottságokhoz. Ráadásul az emlékek mozgékonyak; az idő múlásával összekeverednek, átértékelődnek. Időnként váratlanul bukkannak elő, gyakran egy illat, íz vagy hang hatására. Mindenki érezhetett már hasonlót, amikor belepett például régi iskolájába, és az illattól ismerős érzése támadt – mintha visszament volna az időben.

Ez egy speciálisan összeállított többrétű terápia, melynek során vezetett meditáció-regresszió-reinkarnáció használatával, a kiváltó okokat szüntetjük meg! Nem tüneteket kezelünk! Tapasztalatok alapján 1-5 kezelés alkalmával teljesen megszüntethető a félelem,fóbia,fájdalom.

Hatékonyan segíthetek Neked felszínre hozni az elmédben rejlő emlékeket és erőforrásokat, felfedezni és megérteni problémáid gyökerét, megoldani gondjaidat, megtalálni a benned rejlő lehetőségeket, felismerni és elérni személyes céljaidat.
A Reiki személyiségfejlesztő, gyógyító, szeretetet adó, kiegyensúlyozott embert és harmonikus emberek közötti kapcsolatot teremt.
A reiki kezelés során a Reiki energia hatékonyan feloldja a lerakódott toxinokat és energetikai blokkokat, ezzel támogatva a szervezet öngyógyító és méregtelenítő képességét.>Hatására felgyorsul a gyógyulás folyamata, a test regenerálódik. Épp úgy alkalmazható a reiki energia fizikai mint lelki eredetű problémáknál, hozzájárul az elme lecsendesítéséhez is.
Miért érezhetjük úgy, hogy „utaznunk” kell vagy meg kell ismernünk „előző” életeinket?
Ha úgy érezzük utaznunk kell, akkor a legtöbb esetben Felsőbb Énünk is hasonlóan gondolja, hiszen tudatni szeretne velünk valamit, ezért „vezetődünk” el ilyen információkhoz és utaztatást végző személyhez, ezért érezhetünk erős vonzódást vagy vágyat további életeink megismerésére.
Megváltozott tudatállapotban viszont mindenki ura saját magának, addig és kizárólag csak addig utazik, ameddig ő szeretné. Ha elfárad, ha túl sok és drámai élmény érné, visszajöhet.
A Reiki energia bár nem érzékelhető a fizikai érzékszerveinkkel, ugyanakkor megtapasztalható számos rejtett formában. Valaki az áramlás érzetét tapasztalja meg a reiki kezelés alatt, mások melegséget, bizsergést érzékelnek. Nincs két egyforma tapasztalat. Ezek az érzetek a reiki energia és a fizikai test kölcsönhatásaként jelennek meg. Akkor is érzékelhetőek, ha hideg a kéz a külső hőmérséklet miatt, így teljesen kizárható, hogy csupán a kézi fizikai melegét éreznék sokan.
A teljes Reiki kezelés életenergiát visz be a szervezetbe, beindítja a test természetes öngyógyító mechanizmusát és egy méregtelenítési folyamatot, átfogóan regenerálja a szellemi test finom anyagában lévő energiapályákat. Katalizálja, mozgásba hozza a test energiáit, sok esetben nagyon gyorsan állítja helyre a terhelhetőséget, lehetővé teszi a szervezet számára, hogy harmonikusan hasznosítsa a kiváltott gyógyító reakciókat. A Reiki megfelelően támogathat minden természetes gyógymódot.
A Reiki energia természetes módon együttesen hat az anyagi, az éteri és a gondolkodással kapcsolatos szinteken. A Reiki segít megszüntetni az energiablokkokat és felszabadítani az ezekben tárolt érzelmeket – ez a folyamat elősegíti a betegségek ok feltárását, és az általa való megszabadulást. A betegséget kiváltó ok, a legtöbb esetben a gondolkodásban rejlik, ha a gondolkodás nincs szinkronban az ember spirituális vagy isteni természetével.
A foglalkozások alkalmával metafizikai síkon tudnak neked segíteni a testi vagy a lelki gyógyulásban, amikor már a pszichológus, vagy a pszichiáter verbálisan, a hivatalos orvoslás pedig materiális síkon nem tud többet segíteni. Az általunk tartott spirituális foglalkozások nem helyettesítik a szakszerű orvosi ellátást. A spirituális foglalkozásokat a szakorvosi ellátás kiegészítéseként ajánljuk a számodra.