Nagy Gyula
Életterapeuta, Csontkovács, Life Coach

Nagy Gyula vagyok, de hogy milyen ember, azt tapasztald meg TE személyesen! Gyere el, és döntsd el a találkozás után, hiszen soha nem ítélünk első látásra 😉
Számomra a segítő munka , nem munka, hanem hivatás! 30 éve foglalkozom emberekkel, ezek az évek megalapozták azt a tudást, emberismeretet, pszichológiai rálátást, melyet jelenlegi hivatásomban tudok kamatoztatni.

Folyamatosan képzem magamat, hiszen a világ is folyton fejlődik változik, vele együtt a segítő szakma is. Tapasztalataim alapján a mai „modern” stresszes rohanó világunkban a betegségek nagy része pszichoszomatikus, ezért a manuál terápiák kiegészítéseként érdemes a holisztikus kezeléseket is igénybe venni. A kezeléseket a komplementer medicina szerint az akadémikus orvoslás kiegészítéseként ajánlom.

Főbb végzettségeim:

Egészségügyi végzettségem: Gyógymasszőr, melyre a GYEMSZI – ETI-ben vizsgáztam.

Life Coach végzettségemet a Pro Bona – Coaching & Training Center-ben végeztem.

International Association of Coaching (IAC) szövetség tagja vagyok.

Pszichológiai Konzulens végzettségemet a Pszichológiai Felnőttképzés keretében a Best Work-ben végeztem el.

Hipnoterapeuta végzettségemet a World Academy of Hypnosis Hungary képzésében, 10 modulból álló képzés során, és modulokat sikeresen elvégezve, majd záró vizsgát téve értem el.

ReikiNagymester/Tanár végzettségemet , sikeres tanfolyamok és vizsgák után elértem , melyet időszakos tanfolyamok során oktatok is.

Több alternatív, ősi és spiritiszta gyógymódot tanultam, melyek sikeres teljesítéséről oklevelet, tanúsítványt, gyakorlatot szereztem. Ezek között a Csontkovácsolás, Táltos ősi magyar gyógymód, köpölyözés, testgyertya ,fülpontok kezelése , nyirokmasszázs, átok- rontás- kötés levétel, aura-csakra terápiák, stb.

„A jó gyógyító ne legyen szent! Szerezzen a saját bőrén tapasztalatokat, érezze, milyen a mélység és magasság, a kétségbeesés és öröm, a káprázat és a valóság, amíg nem élte át mindkét szélsőséges lelkiállapotot, nem jó gyógyító!”


YOUTUBE CSATORNÁNKON TOVÁBBI ÉRDEKESSÉGEKET,INFORMÁCIÓKAT TALÁLSZ !
IRATKOZZ FEL TE IS CSATORNÁNKRA!