AURA TISZTÍTÁS, AURA HARMONIZÁLÁS,CSAKRA TISZTÍTÁS, CSAKRA HARMONIZÁLÁS ENERGETIKAI KEZELÉS!
TEDD MEG MAGADÉRT!

YOUTUBE CSATORNÁNKON TOVÁBBI ÉRDEKESSÉGEKET, INFORMÁCIÓKAT TALÁLSZ !
IRATKOZZ FEL TE IS CSATORNÁNKRA!

aura

Energetikai harmonizáló tisztítás és kezelés („gyógyítás”) ősi titkok alkalmazásával, amelyek a természetgyógyászat ismert módszereihez hasonlóan nem a fizikai testre, hanem főleg az érzelemtestre, a gondolati testre, de a többi látható és nem látható testre is hatnak, igen intenzíven.
AZ ENERGIA GYÓGYÍTÁS ALKALMAZHATÓ EMBEREKEN,ÁLLATOKON,NÖVÉNYEKEN IS.

Mindenféle betegségre alkalmazható. Kitűnő kiegészítő terápia,de önmagában is hatásos. Az alternatív gyógyítás egyik lényeges és hatásos módszere. A gyógyításhoz és a gyógyuláshoz fontos az önmagunkban és a gyógyulásban való hit.
A bioenergia az élő szervezetet éltető energia. Többféle elnevezése ismert a szanszkritban a prána,a kínaiban a csí, a latin nyelvben a vitalis.
Az embert egy biomágneses,bioelektromos töltésű erőtér,energiaburok,az aura veszi körül. Az egészség annyit jelent,mint rendezett energiaáramlás a fizikai testben és az aurában.
Szervezetünket energiapályák hálózzák be sűrűbben,mint az érrendszer vagy az idegrendszer. Ha ezen a pályán valahol blokk keletkezik,akkor az egyik oldalon energiahiány,a másik oldalon energiatöbblet alakul ki,azaz felborul a szervezet energetikai egyensúlya. Az agy nem megfelelő információt kap a test adott helyéről,és így az immunrendszert egy felfokozott védelmi állapotba hozza,ami annak gyors kimerüléséhez és így a fizikai test betegségéhez vezet.
Az emberi aura egyszerre energiamező, és a testet átszövő életerő megjelenése. Ezek a környezetünk és életvitelünk által befolyásolt energiák határoznak meg minket. Az aura tükrözi az egészségi állapotunkat, karakterünket, szellemi tevékenységünket és érzelmeinket, sőt, sokszor más tünetek előtt jelez különféle betegségeket.
Az energiaközpontok,csakrák kitisztítása és működésük harmonizálása,biztosítja az energiák szabad áramlását,és az energiaszint emelését,hogy az energetikai egyensúly visszaállhasson a normális állapotba.
Az egész test életteli új energiával való feltöltése történik egész kezelés alatt. Az egészséges harmónia megteremtése. Előkészíti a testet és lelket a gyógyulásra,hogy harmonikusan hasznosítsa a kiváltott gyógyító reakciókat.
Egy teljes kezelés élet energiát visz be a szervezetbe,beindítja a test természetes öngyógyító mechanizmusát és egy méregtelenítési folyamatot,regenerálja a fizikai testet,és a szellemi test finom anyagában lévő energia pályákat. Mozgásba hozza a test energiáit.
Holisztikus hatású minden szinten hat fizikai,mentális,érzelmi,és spirituálisan. Helyre állítja az egyensúlyt. Okszinten hat a betegségekre,megszünteti a negatív energia blokkokat. A gyógyítás azon alapszik,mely szerint minden energiából áll.
Hatásai:
– energiával ,életerővel látja el a testet és a lelket
– kiegyenlíti,egyensúlyba hozza a test energiáit
– támogatja a szervezet öngyógyító folyamatainak beindítását
– harmonizálja a testet,lelket,szellemet
– megszünteti a stresszt,felszabadítja az érzelmi és energetikai blokkokat
– biztosítja a teljes relaxációt
– tisztító,méregtelenítő hatású
– enyhíti a fájdalmakat
– megóv a gyógyszerek mellékhatásaitól is
– pozitívan befolyásolja a gyógyulási folyamatokat
-regeneráló,gyógyító
– SEMMILYEN MELLÉKHATÁSA NINCS

auraiFigyeljünk oda a csakráinkra, hogy az energiák szabadon áramolhassanak! Időnként keressünk fel szakembert, aki ezeket kitisztítja, beállítja, így máris sokat tettünk egészségünkért, jó közérzetünkért!

A foglalkozások alkalmával metafizikai síkon tudnak neked segíteni a testi vagy a lelki gyógyulásban, amikor már a pszichológus, vagy a pszichiáter verbálisan, a hivatalos orvoslás pedig materiális síkon nem tud többet segíteni. Az általunk tartott spirituális foglalkozások nem helyettesítik a szakszerű orvosi ellátást. A spirituális foglalkozásokat a szakorvosi ellátás kiegészítéseként ajánljuk a számodra.

Nálunk teljesen speciálisan személyre szabottak a kezelések, egészen másképp működik, mint általában a többi terapeutánál, ezért ennek megfelelően alakítottuk ki az árazást is.

A kezelést végzi :
Nagy Gyula
Életterapeuta, Reiki/Nagymester, Tanár, Life Coach
Tel: +36-70-40-99-444
Ára: 50-60 perc 40.000 Ft