A fájdalom kialakulhat hétköznapi feszültség, izomgörcs miatt, túlerőltetés, sérülés következtében, de akár gyulladás is okozhatja a  Fájdalomközpontban segítenek feltárni az akár összetett okokat is!

Nem kell elviselned a fájdalmat és, hogy mozgásodban korlátozva vagy, mert most szakszerű segítségre találtál.
Gyerekkorban mindenkinek van „Miért?”-korszaka, de idővel aztán abbahagyjuk a kérdezősködést. Ez része a természetes fejlődésnek, de könnyű átesni a ló túlsó oldalára, és például, amikor egyre komolyabb és egyre gyakoribb fájdalmat érzel a vállaidban, csak nem törődni a dologgal, vagy bevenni egy fájdalomcsillapítót, ahelyett, hogy feltennéd a kérdést:
mi okozza a fájdalmat, és mit tehetek, hogy végleg megszüntessem?

A fájdalom minden esetben egy jel a szervezetünktől. Fizikai és lelki okok egyaránt állhatnak az észlelt fájdalom mögött, ezen a területen gyakori a betegségek, gyulladások halmozódása. Ennek megfelelően a Fájdalomközpont szakemberei a fájdalmat mindig több irányból igyekeznek megközelíteni, hogy az esetlegesen több, összefüggő okot feltárják. Az elmúlt években a Fájdalom és Stresszoldó Központunkhoz fordulók közel 90%-nak enyhítettük vagy szüntettük meg a panaszait!

NÁLUNK TE VAGY A KÖZPONTBAN! VENDÉGEINK ÁTLAGOSAN 40-120 PERC KÖZÖTTI IDŐT TÖLTENEK NÁLUNK!
Egészségügyi intézményekben 5-10 percet tudnak rád szánni!
Fájdalom és Stresszoldó Központunk célja ,a hozzánk fordulóknak komplex segítséget nyújtani, úgy fizikai,mint lelki síkon,holisztikus szemlélettel.
A NÁLUNK töltött 40-120 perc , az az idő, amit veled töltünk, neked segítünk, és nem az a 2-3 óra, amit máshol várakozással töltesz , hogy sorra kerülj, majd mire elmondanád, hogy miért is jöttél, már el is küldenek!
“Vigyázz a testedre, mert az az egyetlen hely, ahol élhetsz.”

A kezeléseket a komplementer medicina szerint az akadémikus orvoslás kiegészítéseként ajánljuk.


YOUTUBE CSATORNÁNKON TOVÁBBI ÉRDEKESSÉGEKET,INFORMÁCIÓKAT TALÁLSZ !
IRATKOZZ FEL TE IS CSATORNÁNKRA! 

Nálunk teljesen speciálisan személyre szabottak a kezelések, egészen másképp működik, mint általában a többi terapeutánál, ezért ennek megfelelően alakítottuk ki az árazást is.

A kezelést végzi:
Nagy Gyula

Életterapeuta, Csontkovács
Tel: +36-70-40-99-444
Ára: 20.000 Ft/ alk.
Hozzánk nem kell évekig járni! Tapasztalatok alapján egy adott probléma 1-3 alkalom után megoldódik!