„Meghökkentő, hogy a gyerekek mennyire nem felejtik el, ha valami megrázkódtatás éri őket.”
(Agatha Christie)

magzatiikerÉletünk eseményeire körülbelül 4 éves korunktól emlékszünk vissza. Van, aki már a korábbi időket, és van, aki csak a sokkal későbbi pillanatokat képes felidézni, amikor élete legelső emlékeit kutatja. De mi történik előtte? Mi történik magzati korban, a fogantatás pillanatában, esetleg még mind ez előtt?
Vajon hány szülő tulajdonít jelentőséget annak, hogy gyermeke akkor érzi magát biztonságban, ha vele van például a legkedvesebb rongykutyája? Egyáltalán elgondolkoznak-e azon, hogy miért olyan fontos az a rongykutya? Gondolnak arra, hogy gyermekük a születéskor hírtelen elveszített méhlepényét pótolja vele? Vajon hány szülő figyel fel arra, hogy gyermeke visszahúzódva, magában játszik? Gondolnak-e arra, hogy esetleg meg nem született ikertestvére után – akiről az anya nem tud – szomorkodi.
Ez egy speciálisan összeállítot többrétű terápia, melynek során vezetett meditáció-regresszió-reinkarnáció használatával, a kiváltó okokat szüntetjük meg! Nem tüneteket kezelünk! Tapasztalatok alapján 1-5 kezelés alkalmával teljesen megszüntethetők a kiváltó okok.
A terhességek 10%-a, egyes kineziológusok szerint 70-80%-a ikerterhességnek indul, de csupán 1%-uk marad az. Többnyire az egyik magzat már az első rutinszerű ultrahangvizsgálat idejére elhal. Az Austermann házaspár – Bert Hellinger, a családfelállítás terápia kidolgozójának tanítványai – a meg nem született ikertestvérnek az élőre gyakorolt hatását kutatják. Családfelállítások során fedezték fel az elveszített ikerrel való „újratalálkozás” gyógyító hatását. A pszichológia elhanyagolja a témát, de valójában a hiányzó ikertestvér felfoghatatlan szenvedésekhez és a kapcsolatok válságához vezethet. Sokan teszik fel a kérdést: „Mi bennem a hiba? Miért nincs szerencsém a kapcsolatokban? Miért van az, hogy minden félresikerül?” Akik ikertestvérüket elveszítették, kétségbeesetten és gyakran tudat alatt kutatnak utána.

Gondoltad volna?
1. Hogy érzelmi emlékeid raktározása, már a fogantatásodnál elkezdődnek?
2. Hogy magzatként tudatosul benned édesanyád minden érzése, és később, akár felnőttként, a tiédként élheted át őket?
3. Hogy pontosan érzed, örülnek, várnak-e téged, vagy aggódnak az érkezésed miatt?
4. Hogy már magzatként hat rád, hogy milyen neműnek várnak?
5. Hogy a legtöbb terhesség ikerterhességnek indul?
6. Hogy lelkileg gondot okozhat, ha ketten indultatok, de csak te érkeztél meg?
7. Hogy érezheted úgy, nem találod az igazit, mert van egy méhen belüli emléked valakiről, aki nagyon közel volt hozzád?
8. Hogy születésed formája, és ritmusa elárulja, mi lesz nehéz, vagy könnyű az életedben számodra?
9. Hogy már születésed előtt eldöntöd, melyik szülődhöz ragaszkodsz majd jobban?
10. Hogy sok esetben a lelki gyógyulás magzati emlékek gyógyításával kezdődik?
11.Gondoltad volna, hogy már magzatként is teljes értékű emberi lény voltál?

magzatie


YOUTUBE CSATORNÁNKON TOVÁBBI ÉRDEKESSÉGEKET,INFORMÁCIÓKAT TALÁLSZ !
IRATKOZZ FEL TE IS CSATORNÁNKRA!

Hozzánk nem kell évekig járni! Az oldások ideje alapvetően kb: 2 óra, mert így gyorsan tudunk  eredményt elérni, ezért tapasztalatok alapján egy adott probléma 3-5 alkalom után megoldódik! Természetesen van lehetőség 1 vagy 1.5 órás oldásra is jönni, de így természetesen több alkalomra lehet szükség.

Nálunk teljesen speciálisan személyre szabottak a kezelések, egészen másképp működik, mint általában a többi terapeutánál, ezért ennek megfelelően alakítottuk ki az árazást is.

Kezelést végzik:
Nagy Judit
Kineziológus, Természetgyógyász
Bejelentkezés: +36-70-40-99-333

Nagy Gyula
Életterapeuta,  Life Coach
Tel.: +36-70-40-99-444

Kezelés ideje és díja:

50-60 perc – 20.000 Ft

80-90 perc -30.000 Ft

100-120 perc – 40.000 Ft