holisztikus


YOUTUBE CSATORNÁNKON TOVÁBBI ÉRDEKESSÉGEKET,INFORMÁCIÓKAT TALÁLSZ !
IRATKOZZ FEL TE IS CSATORNÁNKRA!

A kezelést végzi:
Nagy Gyula

Életterapeuta, Pszichológiai konzulens
Tel: 06-70-40-99-444
Ára: 15.000 Ft./ 50 perc

A test és lélek egyensúlyát helyreállító holisztikus Kelet-Ázsiai Fény és Szeretet Terápiát Magyarországon kevés helyen használják, így az első között lehetsz, akik megtapasztalják, milyen is, amikor egy látszólag megfoghatatlan, mégis minden mozzanatodra kiható részedet, a lelkedet kezelik a terápia során.
A Kelet-Ázsiai Fény és Szeretet Terápia lényege, hogy az izmok elernyednek, a feszültségek szétoszlanak, a test és a lélek tökéletes harmóniába kerül.
A Kelet-Ázsiai Fény és Szeretet Terápia technikája az akupresszúrát, a kineziológiát a reflexológiát és az energia gyógyítást ötvözi.
A Kelet-Ázsiai Fény és Szeretet Terápia , finom mozdulatai, a hozzá kapcsolt energia áramlás Alfa-hullámokat kelt az agyban, így egy különleges, álomszerű állapot jön létre. Sok vendég számol be a terápia során tapasztalt különös érzésekről, lebegésről, de akár testen kívüli élményről is.
A tökéletes ellazulásnak köszönhetően valóban úgy fogod érezni, mintha a lelkedet simogatnák, a gátlások feloldódnak, a feszültségek megszűnnek benned.

Minden terápiának számos előnye és jótékony hatása van, és a különböző változatok jellemzően egy-egy hatást kiragadva igyekeznek felerősíteni, fokozni annak előnyeit. Az egyik legszebb és legspirituálisabb összetevő kétségtelenül az a bizalmi állapot, ami a terapeuta és a kezelt személy között létrejön – ezt a különleges kapcsot erősíti meg a Kelet-Ázsiai Fény és Szeretet Terápia.