holisztikus


YOUTUBE CSATORNÁNKON TOVÁBBI ÉRDEKESSÉGEKET,INFORMÁCIÓKAT TALÁLSZ !
IRATKOZZ FEL TE IS CSATORNÁNKRA!

Nagy Juditnál a terápiát, kizárólag hölgyek vehetik igénybe!
A test és lélek egyensúlyát helyreállító holisztikus Kelet-Ázsiai Fény és Szeretet Terápiát Magyarországon kevés helyen használják, így az első között lehetsz, akik megtapasztalják, milyen is, amikor egy látszólag megfoghatatlan, mégis minden mozzanatodra kiható részedet, a lelkedet kezelik a terápia során.
A Kelet-Ázsiai Fény és Szeretet Terápia lényege, hogy az izmok elernyednek, a feszültségek szétoszlanak, a test és a lélek tökéletes harmóniába kerül.
A Kelet-Ázsiai Fény és Szeretet Terápia  technikája az akupresszúrát, a kineziológiát a reflexológiát és az energia gyógyítást ötvözi.
A Kelet-Ázsiai Fény és Szeretet Terápia , finom mozdulatai, a hozzá kapcsolt energia áramlás Alfa-hullámokat kelt az agyban, így egy különleges, álomszerű állapot jön létre. Sok vendég számol be a terápia során tapasztalt különös érzésekről, lebegésről, de akár testen kívüli élményről is.
A tökéletes ellazulásnak köszönhetően  valóban úgy fogod érezni, mintha a lelkedet simogatnák, a gátlások feloldódnak, a feszültségek megszűnnek benned.

Minden terápiának számos előnye és jótékony hatása van, és a különböző változatok jellemzően egy-egy hatást kiragadva igyekeznek felerősíteni, fokozni annak előnyeit. Az egyik legszebb és legspirituálisabb összetevő kétségtelenül az a bizalmi állapot, ami a terapeuta és a kezelt személy között létrejön – ezt a különleges kapcsot erősíti meg a  Kelet-Ázsiai Fény és Szeretet Terápia.

Időtartam kb: 1 óra

Nálunk teljesen speciálisan személyre szabottak a kezelések, egészen másképp működik, mint általában a többi terapeutánál, ezért ennek megfelelően alakítottuk ki az árazást is.

Kezelést végzik:
Nagy Judit
Természetgyógyász, Kineziológus, Reikimester
Tel: 06-70-40-99-333

Nagy Gyula
Életterapeuta, Reiki/Nagymester, Tanár, Life Coach
Tel: 06-70-40-99-444

Ára: 50 -60 perc 20.000 Ft