YOUTUBE csatornánkon további érdekességeket,információkat találsz !
IRATKOZZ FEL TE IS CSATORNÁNKRA!

“VIGYÁZZ A TESTEDRE MERT AZ AZ EGYETLEN HELY, AHOL ÉLHETSZ”

A kezelést végzi:
Nagy Gyula

Csontkovács, Életterapeuta
Tel: +36-70-40-99-444
Ára: 15.000 Ft/ alk.
Hozzánk nem kell évekig járni! Tapasztalatok alapján, 3 kezeléssel megoldódik a probléma!

Gyógymasszőri kimozgatás-csontkovácsolás +2 kezelés választható, gerincnyújtó gravitációs pad, köpölyözés, reiki kezelés (igény szerint)
Ha egy mondatban kellene összefoglalni, miért ajánlatos gyógymasszőri kimozgatásra járni, mi lenne az? A gyógymasszőri kimozgatás megadja a betegnek az esélyt, hogy a klasszikus gyógyszer-műtét opció helyett mást is választani tudjon, hisz egy megműtött hátgerinc már soha sem lesz egészséges. A fájdalom nem betegség, hanem jelzés. A csontvázunk teljes szerkezete szoros kölcsönhatásban van egymással. Egy – egy lokális tünet kialakulását szinte mindig a szimmetria elvesztése, a sok egyéb elmozdulás, elferdülés összessége okozza, ezért ameddig az egész vázrendszer teljes rendbetételével nem foglalkozunk, nem oldható meg tartósan a kialakult probléma sem. A hát és derékfájdalmakat tartósan megszüntetni csak azok kiváltó okainak megszüntetésével, gyógyításával lehet. Nem létezik olyan gyógyszer, mely a vázrendszerben vissza tudja állítani a szimmetriát!!!
Gravitációs pad : Egy orvosi vizsgálat szerint – ahol műtéti úton ültettek be nyomásérzékelőt a harmadik ágyéki csigolyához – a beteg testsúlyának 60%-ra van szükség ahhoz, hogy a lumbális szakaszt megfelelő intenzitással nyújtsuk meg. Ez nagyjából megfelel a gravitációs nyújtópad 60 fokos dőlésének. Ebben a pozícióban megtapasztalhatod a nyújtópad előnyeit a deréktájéki fájdalmak megszüntetésében, a szalagok izmok ellazulásában.

További jótékony hatásai:
A megnövekedett vérellátás tápanyagokat, oxigént juttat az agyba. Egy tanulmány kimutatta, hogy az agyműködés 7%-kal gyorsabb és 14%-kal pontosabb, míg fordított helyzetben vagy!