Az első, és legfontosabb:
nem ciki
több szakembert felkeresni, ha számodra az első nem a  legmegfelelőbb!

Ha tervezed, hogy szakember segítségét kéred, de tartasz az első találkozástól, akkor most eloszlatom minden félelmed.

Az őszinteség mindennek az alapja, önmagad felé!

Problémamegoldó – Önbizalom növelő tréningre járni nem kínos, sőt nagyon fontos szembenézni a problémáinkkal, megkeresni a megoldást, hogy egy teljesebb életet élhessünk, mégis sokan tartanak tőle.

Miben segíthet neked is ez a tréning?​

Párkapcsolati problémák
Párválasztási problémák
Megfelelési kényszer
Önértékelési zavar
Önbizalom hiány
Stressz
Szorongás
Pánikbetegség
Sikertelenség
Félelmek
Fóbiák
Beilleszkedési zavarok
Válsághelyzetek feldolgozása ( haláleset, válás, tragédiák, stb.).

Az első alkalom előtt mindenki ideges , mert nem tudja, mire számíthat. Teljesen idegen a helyzet, hiszen nem mindennap nyílunk meg egy ismeretlen számára. Viszont a terapeuta nem ítélkezik, az ő feladata, hogy egészen más szemmel nézzen rád, mint egy közeli ismerősöd. A titoktartás kötelezi, és nem járhatsz úgy , mint egy baráttal, ismerőssel, hogy megromlik a kapcsolatotok, és fűnek-fának kiteregeti a dolgaidat. Az első alkalommal általában elválik, hogy a választott terapeuta, számodra szimpatikus, vagy nem. Amennyiben egy hullámhosszon vagy a terapeutával, nem fogod kényelmetlenül érezni magad, ráadásul a személyes kérdések egyre közelebb vihetnek a megoldásokhoz.

Ha a tréning mellett döntesz, akkor egy lépéssel közelebb kerültél a problémáid megoldásához . Csakhogy nem elég szembe nézni a gondokkal, hanem muszáj jövőbeli célokat is meghatározni. Amikor a szakember azt kérdezi, mit vársz ettől az egésztől, akkor nézz magadba. Persze mondhatod, hogy magabiztosabb szeretnél lenni, de minél konkrétabb elképzeléseid vannak, annál hatékonyabb lesz a terápiás munka. Sokan szeretnék visszakapni a régi életkedvüket és változásokat szeretnének elérni a családi kapcsolataikban, munkában. Miután átbeszéljük a céljaidat, és segítek a változásba ,utána neked is tenni kell értük.

Hozzánk nem kell évekig járni! Az oldások ideje alapvetően kb: 2 óra, mert így gyorsan tudunk eredményt elérni, ezért tapasztalatok alapján egy adott probléma 3-5 alkalom után megoldódik! Természetesen van lehetőség 1 vagy 1.5 órás oldásra is jönni, de így természetesen több alkalomra lehet szükség.

Nálunk teljesen speciálisan személyre szabottak a kezelések, egészen másképp működik, mint általában a többi terapeutánál, ezért ennek megfelelően alakítottuk ki az árazást is.

Kezelést végzi:
Nagy Gyula

Életterapeuta, Life Coach
Tel.: +36-70-40-99-444

Kezelés ideje és díja: 

50-60 perc – 20.000 Ft

80-90 perc -30.000 Ft

100-120 perc – 40.000 Ft