Nagy Gyula
Életterapeuta, Life Coach
Tel.: +36-70-40-99-444

Díja: 15.000 Ft. / 50-60 perc

Az első, és legfontosabb:
nem ciki
több szakembert felkeresni, ha számodra az első nem a legmegfelelőbb!

Ha tervezed, hogy szakember segítségét kéred, de tartasz az első találkozástól, akkor most eloszlatom minden félelmed.

Az őszinteség mindennek az alapja, önmagad felé!

Probléma megoldó – Önfejlesztő tréningre járni nem kínos, sőt nagyon fontos szembenézni a problémáinkkal, megkeresni a megoldást, hogy egy teljesebb életet élhessünk, mégis sokan tartanak tőle.

Az első alkalom előtt mindenki ideges , mert nem tudja, mire számíthat. Teljesen idegen a helyzet, hiszen nem mindennap nyílunk meg egy ismeretlen számára. Viszont a terapeuta nem ítélkezik, az ő feladata, hogy egészen más szemmel nézzen rád, mint egy közeli ismerősöd. A titoktartás kötelezi, és nem járhatsz úgy , mint egy baráttal, ismerőssel, hogy megromlik a kapcsolatotok, és fűnek-fának kiteregeti a dolgaidat. Az első alkalommal általában elválik, hogy a választott terapeuta, számodra szimpatikus, vagy nem. Amennyiben egy hullámhosszon vagy a terapeutával, nem fogod kényelmetlenül érezni magad, ráadásul a személyes kérdések egyre közelebb vihetnek a megoldásokhoz.

Ha a tréning mellett döntesz, akkor egy lépéssel közelebb kerültél a problémáid megoldásához . Csakhogy nem elég szembe nézni a gondokkal, hanem muszáj jövőbeli célokat is meghatározni. Amikor a szakember azt kérdezi, mit vársz ettől az egésztől, akkor nézz magadba. Persze mondhatod, hogy magabiztosabb szeretnél lenni, de minél konkrétabb elképzeléseid vannak, annál hatékonyabb lesz a terápiás munka. Sokan szeretnék visszakapni a régi életkedvüket és változásokat szeretnének elérni a családi kapcsolataikban, munkában. Miután átbeszéljük a céljaidat, és segítek a változásba ,utána neked is tenni kell értük.